Sponsors / Giften

Dress for Success is een non-profitorganisatie die draait op de vele enthousiaste vrijwilligers. Daarnaast is de steun (financieel en in natura) van vele particulieren en (gemeentelijke) organisaties onontbeerlijk voor ons succes. Wil jij ook aan dit succes bijdragen, werkzoekenden steunen en bijdragen aan het verwezenlijken van onze ambities? Dat kan ook met een gift. In dat geval kun je een bedrag overmaken op NL69RABO0191942995 van Dress for Success Leiden.

 

Online modehuis KLiNGEL is een sympathiek en positief merk. KLiNGEL ziet een connectie met Dress for Success, waarbij zij vrouwen op leeftijd wil helpen re-integreren. Vandaar dat KLiNGEL contact heeft gezocht. Het resultaat is een speciale actie, samen met Patty Zomer, ambassadeur van Dress for Success. Wanneer klanten van KLiNGEL de door Patty samengestelde jubileumcollectie kopen, krijgt Dress for Success een percentage van de omzet. Daarnaast geeft KLiNGEL aandacht aan Dress for Success via haar Facebook pagina. Hierop staan de komende periode interviews met onze vrijwilligers. In juni viert KLiNGEL haar 25-jarig jubileum met een spectaculair charity dinner. Deelnemers aan de actie kunnen hiervoor kaarten winnen. De campagne duurt tot eind juni 2018.

Ook wij zorgen ervoor dat we het maximale uit deze actie halen, door publiciteit te genereren via onze communicatiekanalen. Houd daarom onze Facebookpagina de komende tijd goed in de gaten!

Ben je ook nieuwsgierig naar de jubileumcollectie van KLiNGEL. Koop de leuke items uit de collectie en steun ons!

 

Dankzij de actie ‘Help Nederland vooruit’ van ING in maart 2018 hebben wij een geweldig bedrag van 1500 euro gewonnen. Iedereen die op ons gestemd heeft: hartelijk bedankt! Voor het prijzengeld hebben wij een mooie bestemming gekozen. Wij gebruiken het voor de inrichting van van ons toekomstige winkelpand.

 

 

 

 

 

ANBI status

Dress for Succes heeft de ANBI status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Dat betekent dat er gunstige fiscale regels gelden. Lees hierover meer bij de Belastingdienst. Wil je ons financieel steunen? Doneer dan heel eenvoudig via deze doneerknop!