Wilt u Kleding doneren of wilt u naar Sponsors en giften

 

 

Gratis doneren aan Dress for Success Nederland

Financiële donaties zijn onmisbaar voor Dress for Success Nederland en we willen het daarom zo laagdrempelig mogelijk maken voor mensen om ons werk te steunen. Naast doneren via de donatie pagina http://www.dressforsuccess.nl/doneren/ kun je ons nu ook steunen zonder dat het extra geld kost! Dat kan via Sponsorkliks, booking.com en 123inkt.nl.

Hoe werkt het?   

Koop je wel eens online? Start je sessie dan nu bij Sponsorkliks en steun Dress for Success zonder dat het je geld kost. Het werkt zo:

  1. Ga naar www.sponsorkliks.com of download hun app.
  2. Zoek op ‘Dress for Success Nederland’
  3. Ga naar de webwinkel van je keuze en koop zoals je gewend bent (klik de pop-up gewoon weg)

Heel veel bekende webwinkels, zoals Wehkamp, Thuisbezorgd.nl, Expedia, Bol.com, Booking.com en Coolblue zijn aangesloten op dit initiatief. Door online aankopen te doen via www.sponsorkliks.com en daar Dress for Success Nederland te kiezen gaat een percentage van het aankoopbedrag naar ons. Het kost niets extra, werkt zonder account en de prijs is hetzelfde.

Een weekendje weg? Boek via www.booking.com/steundressforsuccess (te herkennen aan het Dress for Success-logo bovenaan de pagina) want dan geven ze een deel van de reissom aan Dress for Success Nederland. De prijzen zijn hetzelfde.

 

Stuur je lege cartridges terug via www.123inkt.nl en kies voor een donatie aan Dress for Success Nederland. Het bedrag, vaak € 0,50 per cartridge, gaat direct naar ons. Ook een makkelijk idee voor een inzamelingsactie: vraag ouders op school, collega’s of teamgenoten om hun lege cartridge in een bak te doen, stuur het op (gratis) en vraag 123inkt.nl om het geld te doneren aan Dress for Success. Goed voor het milieu en goed voor ons!